Хороскоп за 30 март от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 30 март от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 3 аркан – Енергията на Императрицата.

Тази енергия ни подсказва, че е време да обърнем внимание на жената в себе си, на отношенията с всички жени и естествено… почвайки от отношенията ни с мама.
В хората ще се обади желанието да бъдат свободни, да се наслаждават, да си доставят радост и удоволствие, да се забавляват като деца. Не бива да сме зациклили върху нищо и никой в този ден. Това не означава обаче да сме безотговорни. Стремежа да държим всичко и всеки под контрол ще кара обкръжението ни да се чувства ограничено, което може да доведе до желание за доказване на правотата си, на своята си гледна точкаи общо взето до отпор.
Изкушения също няма да липсват, така че склонните да им се подават са предупредени. Особено в личните взаимоотношения може да има проявления да пренебрегнем това, че сме в брак и част от движещите се в минуса хора да реагират наивно и лекомислено с флиртове или направо забежки встрани.
Въобще не си мислете, че това ви поведение няма да доведе до негативни последици. С наличието на 8 аркан – Енергията на Висшата кармична справедливост това е напълно възможно. И не е задължително половинката ви да разбере – не, Вселената тук ще се намеси и ще започнете да срещате подобна безотговорност, невъзможност да се движите към целите си или други различни загуби. Не забравяйте, че очарованието и разочарованието вървят ръка за ръка.
Парите ще идват при тези, които проявяват своята отговорност и изпълняват обещанията си. Тези, които работят с желание и любов ще бъдат и възнаградени по някакъв начин. Работете с кармичният мениджмънт – денят е изключително подходящ!
Здраве – уязвими чакри са 1,3 и 4. Бъдете внимателни с храната и алкохола. Пазете сърдечно – съдова система, бели дробове, гръбнак, лимфа, сухожилия. Проблеми със съня ще имат тези, които имат нерешени казуси в рода или семейството.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря, Юлиян и Нели!!!💯💥

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *