Хороскоп за 29 март от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 29 март от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 11 аркан – Енергията на Силата и потенциала.

Изобилието на 11 аркан в този ден ще ни дава напрежение – вътре в нас и навън, което е повод да акумулирате търпение и същевременно да помагате на другите да разкриват с ваша помощ своя потенциал. Движещите се в плюса ще съумеят да започнат ударно седмицата и в този ден ще успеят да отметнат доста от задачите си – независимо дали са свързани с дома или са в офиса. Не ви съветваме обаче да започвате точно днес нещо ново. Приключвате със старите си проекти, не подписвайте договори по възможност. Сега обаче е момента да се освободите от зависимост. Бъдете внимателни с боравенето с пари, ценности. Не прибързвайте в нищо.
В личен план желанието да покажем колко сме свободни е много вероятно да се разбере от доста хора като свободия. Жените може доста да се опитат да диктуват правилата, с което да предизвикат в близките си недоволство, ограничение, агресия или бягство(с особено внимание общувайте с децата, внуците). В плюса – свободно и изпълнено с много усмивки и шеги общуване. Желание да видим позитивните качества в близките. Изключително търпение и възможност да осветим всички тъмни ъгли в комуникацията с най – близките.
Парите ще идват при тези, които знаят, че причината за тяхното богатство се крие в тяхната щедрост. Работете с кармичният мениджмънт в посока на финансите. Днес всяка благотворителност прибавя знак плюс в кармата ни (особено ако е свързана с деца, възрастни или по някакъв начин с Родовете на другите).
Здраве – внимавайте с резките движения – възможни са травми. Цялото физическо тяло е узвимо. Възможно е обостряне на хронични заболявания. С внимание към 2,3,4,5 и 7 чакра и прилежащите им органи и системи.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря!😇

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *