Хороскоп за 27 март от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 27 март от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 9 аркан – Енергията на Мъдреца – отшелник.

Дайте си време насаме да набележите целите си. Начертайте план в ума си и усетете как се чувствате. Днес е подходящ ден, в който да правите своите проучвания по вълнуващите ви въпроси. Не забравяйте и да действате.
Денят от една страна предполага ефективни действия, а от друга изисква от нас да намерим вътрешната си светлина, убеденост, сила, за да стартираме желаното. Опитайте се търсите баланса между това, което е вътре с онова навън, както и между разума и чувствата си. Следвайте истинският порив на душата си.
В личен план – период за любов, но е изключително възможно да сложите розовите очила и да пренебретнете истинските прояви или истината за отсрещния. Ако допуснете това, то се сърдете на себе си и на своите очаквания.
В отношенията с близките ви е добре да заложите на чувствата си. Да приемете, че всеки е такъв какъвто е и да не се опитвате да го променяте, за да ви е удобно. Избягвайте прояви на ревност, избягвайте да правите от нещо малко – грандиозен скандал, манипулациите също не са желателни.
При хората търсещи партньор е възможна поява на омайник (омайница) или просто да сте привлечени от някой неочаквано и силно.
Внимавайте с алкохола, с проявите в крайностите (мразя те – обичам те).
Парите ще идват при тези, които използват креативността, харизмата, таланта си, умението да обединяват, а не да разединяват.
Здраве – пазете физическото си тяло. Уязвими са 1,3,4,5,6 чакра и прилежащите им органи и системи. С особено внимание към прекомерната употреба на алкохол и всякакви субстанции. Подбирайте думите си и мислите позитивно.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *