Хороскоп за 26 март от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 26 март от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 8 аркан – Енергията на Висшата кармична справедливост.

Днес с особена сила важат думите: „Каквото посееш – десет пъти повече ще пожънеш“. Затова е добре да се движим осъзнато през днешният ден. Вселената усилва действието на посятите от нас кармични семенца и ако това са семената на нашата любов, приемане, прошка, радост, помощ, подкрепа, щедрост и т.н, то днес ние ще се чувстваме добре „в кожата си“. Ако посятите от нас семена са били на гнева, воюването, налагането, властването, контрола, ревността, обидата, отмъстителността, неискреността и т.н, то ще се сблъскваме точно с тези проявления от страна на другите или просто обстоятелствата ще ни го наложат. Учете се от опита си. Търсете различен подход. Бъдете готови за промени. Следвайте правилата и закона. Всяко желание да ощетим другите ще ни бъде върнато рано или късно. Всяко плащане с неблагодарност, недоволство ще обезценява нашият труд за в бъдеще.
В личен план дайте възможност на мъжа до вас да се погрижи за всичко. Работете заЕдно по общите ви цели, а не в единоборство. Приемете различията и ги превърнете в ресурс, а не като прът в колелата. В минус – авторитарност, агресия, инат, прояви напук, спорове, обиди.
Парите ще идват при тези, които умеят да се доверяват на Вселената, но не бездействайки, а правейки всичко необходимо и после пускайки целта. Силен ще е денят за хората, които умеят да са балансьори в самият колектив, използват творческата си енергия, слушат истинските желания на душата си. При тези хора ще идва всичко и всички в нужният момент – дори и нужните им промени.
Здраве – Цялото физическо тяло е уязвимо. Тече трансформираща енергия затова бъдете внимателни с органите и системите принадлежащи на 1, 4,5,6 и 7 чакра.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря!💗

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *