Хороскоп за 25 март от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 25 март от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 7 аркан – Енергията на Воина – победител и движението напред, Колесницата.

Денят е подходящ за набелязване на цели, които желаем да достигнем. За тези, които умеят да работят в екип и целта за тях не е на всяка цена, с всички средства – ще имат подкрепата на своите близки. Денят е важен за това как работим с женската или мъжката си енергия. За мъжете е важно да проявяват своята отговорност и сила, а за жените – мекотата, приемането и нежността си. Преразгледайте отношенията си с майка си и всички жени – сестра, любима, дъщеря и т. н.
В личен план – желанието да обвините всичко и всички за своите несполуки ще води до неразбирателство, взаимни обвинения, усещане за жертва. Стойте зад думите си, обещанията и предприетите действия или безучастността си. Избягвайте манипулациите. В плюса – силен ден за занимаващите се с кармичният мениджмънт. Можете да сбъднете целта, върху която сте работили. Неочаквани подаръци, възможности, благодарности.
Парите ще идват при тези, които помагат на другите, отговорните, хората с различен поглед, използващите креативността си. Ако днес имате загуби в материален план се замислете за своите собствени проявления.
Здраве – уязвими чакри – 2,4,5 и прилежащите им органи и системи. Ако днес претърпите инцидент с крайници или имате проблем с крака, то се обърнете към своя род и осъзнайте взаимоотношенията в него.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря! Моля за уточняване за кои органи и системи иде реч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *