Хороскоп за 24 март от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 24 март от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 6 аркан – Енергията на Любовта и отношенията, Влюбените.

Днес бъдете общителни, комуникативни, създайте в себе си и около себе си комфорт, уют и красота, приемайте всяка ситуация каквато е и се насладете и благодарете на това, което имате. Добре е да избягвате прояви на ревност, обидчивост, взискателност, завист, прекален перфекционизъм и желание да промените другите. Силни подсказки ще има за движещите се в плюса. Вселената ще ви съдейства и ще ви дава нужните хора и неща, но ще изисква от вас доверие и търпение.
В личен план – денят от една страна е подходящ за търсене на подкрепата на Рода, а от друга изисква от нас да разширяваме своят кръгозор. Дайте си време и за своите занимания. Оставете пространство и на близките.
В минуса – осъждане, ревност, неприемане, отхвърляне, изолация, нетърпение, разочарование. Не си правете сериали в главата, а комуникирайте!
Парите ще идват при тези, които имат ясна представа накъде се движат, но същевременно се доверяват и следват темпото на вселенските подсказки.
Здраве – уязвими са 4,5,6 чакра и прилежащите им органи и системи. Тези, които имат проблем с 3 чакра (храносмилателна система, черен дроб, жлъчка, кръст) днес е време да преразгледат отношенията с родителите си.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *