Хороскоп за 23 март от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 23 март от Кармолога

*Снимка – Ирина Скендерска

Водещата енергия в днешната Матрица е 5 аркан – Енергията на Учителя и ученика, Жреца.

Изобилието от 8 аркан – Енергията на Висшата кармична справедливост в днешната Матрица говори за това, че точно днес е необходимо да стоим с цялата си отговорност, честност, надеждност зад всяко обещание.
Нека всяка възникнала ситуация я приемем като урок – какво е добре или какво не е добре да правим. Днес получаваме и онова, което досега сме посяли. Знаете закономерността – ако днешният ден е изпълнен за Вас с вдъхновение, възможности, неочаквани подаръци и подкрепа, това означава, че сте посяли добри кармични семенца и обратното… Ако днес изпитвате постоянно напрежение, ограничение, воювате с обкръжението си или те воюват с вас, имате силни предизвикателства и се чувствате несправедливо ощетени, неоценени и пренебрегнати, то собствените ви семена са израснали и дали тези плодове – накратко грешката е във вашият телевизор.
В личен план – най – добрият вариант на развитие е работата в екип, в съгласуваност с другите. Внесете и доза смях и ще видите как обстоятелствата и самият контакт с близките ви става по – хармоничен.
В минуса – война на половете, непримиримост, инат, несъобразяване с мнението и желанията на близките ни, неблагодарност, отхвърляне, осъждане.
Парите ще идват при тези, които знаят, че Вселената, Бог, Твореца е тази или този, който в края разполага. Доверие и вяра към нещото, което е над нас, готовност за новото, гъвкавост и изключителна благодарност за всичко и всички, които имаме тук и сега! Точно така настроените хора днес ще печелят. Работете с кармичният мениджмънт!
Здраве – уязвими чакри са 1,2,3,5 и прилежащите им органи и системи.
Вслушвайте се в тялото си!

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

2 коментара

  1. Пламенка Талева Радева каза:

    Благодаря! Един въпрос: какво означава “ кармичен мениджмънт“ и как се работи с него. Често го срещам във вашите препоръки, а не знам какво означава това като понятие и като действие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *