Хороскоп за 22 март от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 22 март от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 22 аркан – Енергията на Висшата духовна свобода, Глупакът.

Тази енергия изисква от нас да се научим да даваме свобода, както на самите себе си, така и на другите. Свободата да бъдем себе си, свободата да изразяваме своята гледна точка, свобода в отношенията, свобода на предвижване…
Зацепката в каквото и да е днес ще води до обратната страна – несвобода, ограничение, невъзможност да бъдем себе си, да покажем уменията си, начина си на мислене, несвобода по финансовите въпроси, несвобода във взаимоотношенията, несвобода в придвижването, ревност, невъзможност да изградим отношения и / или наивни до глупост постъпки, думи, действия. Желанието и всичко да е по идеалният начин, който имаме в главата си ще води до разочарования, високи изисквания, ревност, обидчивост.
В плюса – любов, свобода, хармония.
В личен план е добре да се обърнете навътре, към семейството, към Рода. Проявете търпение и разбиране.
Парите ще идват при тези, които умеят да използват знанията и уменията си, проявяват отговорност, мъдрост, лидерските си качества. Силен ден за мъжете.
Здраве – агресията и автоагресията ще се отразяват и на физическото тяло. Пазете 2,4,7 чакра и прилежащите им органи и системи. Денят е подходящ за започване на по – здравословен начин на живот – упражнения, повече разходки, повече движение, промяна на храненето.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Пламенка Талева Радева каза:

    Благодаря!💌

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *