Хороскоп за 26 февруари от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 26 февруари от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 8 аркан – Енергията на Висшата кармична справедливост.

Както знаете (особено тези, които ни следят, както и тези, които са ни се доверили като консултанти) ние стоим зад всяка наша мисъл, дума, действие или бездействие. 8 аркан изисква от нас да проявим устойчивост, надеждност, отговорност, да следваме причините и следствието на случващото ни се, без да сме в „обвинителен“ режим.
Денят е с предизвикателна енергия, затова е добре да сте готови да учите в движение, да се трансформирате, да проявите гъвкавост, да търсите златната среда.
В личен план – обръщаме се към жените. Скъпи дами, не слагайте всичко на кантар. Ако искате, търсите, жадувате за любов и съприкосновение с партньора – бъдете истински жени – привлекателни, обаятелни, търсещи подкрепата на мъжката енергия, вдъхновявайте ги за движение напред тези мъже и тогава ще видите с колко лекота и по магичен начин нещата се случват…
В минуса – борба в отношенията кой е крив и кой прав, вечни извинения с това, че другите ме спъват, обстоятелствата ми пречат и т.н. Много от страховете ни днес може да се материализират – затова внимавайте с мислите и словата. Пазете се от изкушения. Подходящо е да използвате кармичният мениджмънт в посока на личното щастие, взаимоотношенията и финансите.
Парите ще идват при тези, които знаят, че предизвикателствата са тия, които ни карат да израстваме. Ако днес имате загуби – то със сигурност причината е в някое ваше проявление. Понаблюдавайте се – безпристрастно.
Здраве – при едни ще има подем, много енергия, жизнените показатели ще са на макс, защото са се движили правилно по своя път. Онези, при които се проявяват болежки или болести, дискомфорт, отпадналост е време да помислят с кои свои действия са допринесли за това. Физическото тяло е уязвимо. Особено могат да се засилят симптоми на наследствените заболявания.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Пламенка Талева Радева каза:

    Благодаря!😇😇😇

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *