Хороскоп за 22 февруари от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 22 февруари от Кармолога

Снимката е на Ирина Скендерска

Водещата енергия в днешната Матрица е 22 аркан – Енергията на Висшата духовна свобода.

Денят е подходящ да установите колко хубави неща имате в живота си – свобода, здраве, дом, работа, деца, родители, приятели… Ако се движите в минуса обаче ще се чувствате доста ограничени (от самите себе си или от другите), както може и самите вие да сте тия, които искат да ограничат обкръжението си. Пазете се от наивни и глупави постъпки, решения, действия.
Особено в личните взаимоотношения може да се стигне и до поддаване на изкушение. Възможни са прояви на ревност, обидчивост, агресия, отхвърляне в минуса. Търсете мъдростта и духовното развитие. Не зацикляйте върху нищо и никой. Задавайте си въпроса: На какво ме учи тази ситуация или този човек?
Парите ще идват при готовите да трупат опит, знание и вдъхновение по самият път на израстване. Търсещите и даващите свобода на себе си и другите.
Здраве – добре е да сте предпазливи и да пазите физическото си тяло и здраве. Уязвими са всички органи и системи – особено принадлежащите към 1,3,4,6 чакра.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Пламенка Талева Радева каза:

    Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *