Хороскоп за 21 февруари от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 21 февруари от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 21 аркан – Енергията на Миротвореца, Светът.

Тази енергия изисква от нас да се отворим към различията, независимо дали са свързани с пол, религия, цвят на кожата, мислене, поведение, възпитание и т.н. Тази енергия търси разширение, глобалност, гледа на Земята като свой дом, иска мир и хармония. Естествено в минуса е …воюване, нетърпение, липса на хармония, осъждане на всички различия. Затова и този ден може да е доста предизвикателен за всички ни, особено със съчетаването на 11 аркан – Енергията на Силата и потенциала, 4 аркан – Императора във взаимоотношенията може да има доста напор, желание за налагане, спорове, неприемане, отхвърляне, ограничаване. Движещите се в плюса ще се насладят на ден, изпълнен с грижа от страна на мъжа до вас(ако сте обвързани) и /или на повишено внимание от мъжете около вас – това включва баща, син, внук, брат, приятел и т.н. Доверете се на потока, отпуснете се и просто се насладете на всичко и всички, които присъстват в живота ви. Тенденцията от предишният ден за работа по родова линия все още важи. И ако се сблъсквате с агресия, то се замислете дали не сте направили „Copy – paste“ на поведението и отношението на някой от вашите родители.
Парите ще идват при тези, които осъзнават, че не само материалното може да ги направи щастливи. Във финансов аспект можете да работите успешно и с кармичният мениджмънт днес.
Здраве – денят би могъл да е опасен за физическото тяло на хората. Прекаленото много напрягащи и ограничаващи енергии в картата на здравето за деня говорят за това. Бъдете особено внимателни с 2,3,4,5 чакра и прилежащите им органи и системи.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *