Хороскоп за 20 февруари от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 20 февруари от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 20 аркан – Енергията на Рода и Яснознанието.

20 аркан е подкрепен силно в този ден от 5 аркан – Енергията на Учителя и ученика, Жреца, 9 аркан – Енергията на Мъдреца – отшелник, 18 аркан – Енергията на Магията и трансформацията на страховете, Луната. Това означава, че денят способства за установяване на връзката с Рода, за съхраняване на семейните ценности, знанията, мъдростта, която носи нашият род и предаването им на следващите поколения.
Прекрасен момент да се съберете с родните си, да поработите с родовата карма, с родословното си дърво, да запалите свещ и отдадете своята почит и уважение към предците си. В тази посока може да се работи и в сферата на преработване на страховете, блокажите, менталните убеждения не само нашите, но и назад в рода ни. Силен ден за хората, които се занимават с духовното, със себепознанието и осъзнаването.
За движещите се в минуса може да е изключително предизвикателен – както в отношенията, така и въздействащ на психиката, така че ако имате осъдителни мисли спрямо най – родните, много страхове, психическо напрежение, то е време да поработите върху всичко онова, което изписахме.
В личен план бъдете примера. Бъдете пазителят на домашното огнище и предавашият мъдростта в поколенията.
Парите ще идват при тези, които огряват всяко тъмно кътче и съумяват да внесат баланс и хармония във всяка ситуация.
Здраве – уязвими са 4,5,6 и 7 чакра и прилежащите им органи и системи.
Ако днес се появи болка в сърдечната област е добре да помислите не само за здравето си, но и за родствените отношения.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Пламенка Талева Радева каза:

    Благодаря, Юлиан и Нели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *