2021 година през погледа на Матрица на съдбата.

22 Кристала

2021 година през погледа на Матрица на съдбата.

20 – Енергията на Рода и Яснознанието. Годината ще бъде успешна за всички, които са в хармонични и добри взаимоотношения с Рода си. Относно вземането на решения се доверявайте повече на интуицията си и вътрешното си усещане. Годината е подходяща за закупуване или построяване на дом и всякакъв вид начинания, които работят в посока на сплотяване и обединяване на рода. Възможни са повече бременности и раждания през тази година. Всеки един сблъсък с близките ви хора може да ви тласне към повтаряне на кармични сценарии във вашия род и да последват ниско вибрационни състояния като – депресия, страхове, чувство за вина и загуба на цел в живота. Работете върху себе си и по този начин ще лекувате дори родовата карма и ще преминете към ново качествено ниво на съществуване. Ще има силно засилени прояви на Кармичната опашка (онова, с което не сте се справили в последното си прераждане).
Обръщаме внимание на факта, че по минусовите проявления на 20 аркан са появата на наследствени болести, както и психични заболявания, наличие на лъже – пророци и хора, които мислят, че имат връзка с по – висши светове, така че бъдете предпазливи на кого се доверявате.
2 – Енергията на Висшата жрица и Хармонията – основната кармична задача по тази енергия е да се научим да бъдем честни със себе си и околните. Не се подавайте на изкушението да мерите с двоен аршин, както и да се поставяте в ситуации на интригантстване и лъжи. Застанете отговорно зад решенията си и се опитайте да внесете повече хармония и разбирателство в личните и професионалните взаимоотношения чрез дипломация и тактичност.
1 аркан – Енергията на Мага, Чудотвореца. Тази енергия ви подтиква да търсите различни сфери на реализация, където може да сте първопроходници. В съчетание с
21 аркан – Енергията на Миротвореца – това са нови научни открития, излизане извън пределите на страната, подем на технологиите, работа чрез интернет пространството, приемане на различията.
В минуса 1 аркан се проявява като надменност, егоизъм, желание за подчертаване на значимостта ни, невъзможност да работят в екип, високомерие…
Част от минусите на 21 аркан са – воюване, желание да се наложим чрез сила, непримиримост към различията – пол, религия, раса…, ограничение, бягство от отговорност и прехвърляне на вината върху държавата, законите, властта, обкръжението ни, състояние на жертва на обстоятелствата.
2+1=3 3 аркан – Енергията на Императрицата. В плюса това е силата на жената във всичките и проявления – мъдрост, женственост, гъвкавост и мекота при общуването с мъжете, вдъхновителки, социална и лична реализация. В минус – контрол и обявяване на съревнование на мъжете, желание за надмощие, власт, авторитарно отношение и поведение. За мъжете ще бъде предизвикателство тази година да заявят мъжката си сила и отговорност. При много е тях е вероятно да попаднат в ситуации, в които те да са с ролята на жената в бита. Ако мъжете се движат е плюса до тях ще стои истинска жена, която ги вдъхновява и подкрепя. Те като мъже ще бъдат отговорни, надеждни, с авторитет, с възможност да се наложат в бизнеса.
2+0+2+1=5 5 аркан – Енергията на Учителя и ученика, Жреца. Тази енергия подтиква към учене, обучение, ред, закон, традиции, семейство, слово, предаване и приемане на знания.
В плюса ще откриваме нови и нови знания и умения, ще общуваме смело, ще се поставяме в ролята на ученици в този живот, поява на Учител, сладкодумност, подем за творците, които използват словото, желание за обвързване, брак, семейство, общност.
В минус – осъждане, твърдоглавие, авторитарност, желание да гледаме на другите „отгоре“, като по – знаещи, по – можещи, по – умни, по – начетени, контрол и подчинение на всички нива, невъзможност да „пуснем“ децата си да учат уроците по техният начин, невъзможност да се откъснем от родителският авторитет и ментални убеждения, невъзможност да живеем своя си живот, да учим своите уроци, да следваме себе си.
В най – лошият вариант през 2021 година може да се очакват размирици, неприемане на различните – расова, полова, религиозна дискриминация и /или свързана със структурата, местонахождението, ресурсите на определени държави, общности, непримиримост и контрол на всички нива, повтаряне на негативните родови сценарии, откъснатост, затвореност, ограничение или самоограничение (наложено отвън или от нас самите), деспотичност, спорове.
Най – добрият вариант е подем на технологиите, културата, науката, знанията, словото, интуицията, енергийните практики, осъзнаване на свързаността ни на едни много по – висше ниво, претопяване на границите, приемане на всяко различие, желание за намиране на общност, миротворчество, внасяне на хармония и ред не само в нас самите, но и в света около нас, открития, нови решения, нов ред, нови закони, женственост, мъжественост, отговорност, надеждност, вяра, прозрения, свързаност с всяка душа

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки

Кратки прогнози по зодии или асцендент за 2021 година

Tags: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *