Хороскоп за 31 декември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 31 декември от Кармолога

Водещата енергия в днешната матрица е 4 аркан – Енергията на Императора.
Силен ден за мъжете и мъжката енергия. На провокации ще бъдате подложени с това доколко сте надеждни, решителни, щедри, социално реализирани, отговорни… За жените изпитанието ще бъде откъм това доколко се доверявате на мъжете от обкръжението си? Умеете ли да търсите тяхната помощ и подкрепа? Днес не са изключени повторения на родовите негативни програми и менталните убеждения. Борбата кое е честно и кое не ще бъде засилена и ако сте склонни да обвинявате всичко и всички за вашите лични решения, то денят ще ви сблъска с доста конфликтни и напрегнати ситуации. Бъдете готови да промените всеки свой план, да проявите гъвкавост.
В личен план вслушвайте се в интуицията си и следвайте сърцето си – това ще е верният път. Приемайки всичко и всички такива, каквито са ще е по – лесно да се свързвате и с най – близките си. Денят е подходящ за семейно празнуване. Посрещнете Новата година изпълнени с радост, любов, благодарност и вдъхновение!
Парите ще идват при тези, които до този момент са проявили отговорност, надеждност, решителност, държат на обещанията си и не се налагат авторитарно.
Здраве – пазете се от всякакъв вид зависимости. Денят е благоприятен за лечение с нетрадиционната медицина, енергийни практики, медитации, зареждане на вода, лечение с камъни.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *