Хороскоп за 30 декември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 30 декември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 3 аркан – Енергията на Императрицата.
За жените този ден е важен, защото ще им даде отговор дали съумяват да проявяват положителните си качества, използвайки женската си енергия. От вашите прояви – мекота, приемане и разбиране, които са присъщи на майката, възхитата и порива на дъщерята, обичта и сладострастието на жената ще се вижда не само вашето израстване, но и израстването и на мъжа до вас. Избягвайте да се нагърбвате с всичко, да се опитвате да контролирате дори и ситуации, които са извън вашата възможност, да си съперничите с мъжете, да проявявате нетърпение. Това ще води не само до напрежение, но и до конфликти. Мъжете днес е нужно да покажат своята устойчивост, надеждност, авторитет и влияние.
В личен план повечето конфликти ще са породени от страх и неприемане на различните гледни точки. Ако се движите правилно обаче освен, че ще сте изключително харизматични, но ще имате силата да сбъдвате желанията си. Отново от вас зависи на кое давате сила – на обичта и сбъдването или на страха и манипулацията?
Парите ще идват при тези, които печелят чрез личните си качества – благородство, общителност, готовност да търсят и намират компромисно решение, да внасят спокойствие и увереност в другите.
Здраве – уязвими са 2,3,4 чакра и прилежащите им органи и системи. Ако се движите в плюса на енергиите ще се чувствате не само превъзходно, но и Вселената ще ви поставя на правилните места, с правилните хора и информация. Доставете удоволствие на тялото си днес.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки

Tags: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *