Хороскоп за 29 декември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 29 декември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 11 аркан – Енергията на Силата и потенциала.
Денят ще е напрегнат за тези, които са нетърпеливи и се опитват да наложат своето темпо, своето мнение и своите желания на другите. Влезете ли в клопката на ограниченото си мислене и възприятие ще ви се струва, че всичко се случва бавно, а това ще внася напрежение в обкръжението ви. Нищо чудно и доста от тях да ви сметнат за агресивни, високомерни и налагащи се. Движещите се в плюса ще съумяват да обърнат страховете си в ресурс. Ще работят в посока за разширяване на своите си усещания и с лекота ще се свързват с другите, като ги подтикват да намират своите позитивни качества и да изкарват най – доброто от себе си. Денят е противоречив. От една страна ще искаме да се впуснем в нещо – само и само да има случване, да имаме свободата да решаваме кое, как и кога да се случи, а от друга страна изисква отдръпване, вглъбяване и интровертност. При всеки ще се проявява в различни степени. Хубаво е да си оставите време насаме. Да си дадете време. Да търсите в себе си.
В личен план мъжете може да започнат да се проявяват по – авторитарно. Желанието да ограничим другите, което често е породено от страх да пуснем контрола, ще е засилено. Пазете се от необмислени постъпки, изкушения, самоограничаване или ограничение на другите. По – сензитивните ще усещат не само емоциите, но и истинските намеренията на близките си.
Парите ще идват при тези, които знаят своята цена, готови са винаги за новото. Тези, които изтъкват уменията и способностите на другите. Това са истинските водачи и днес могат да очакват пробив.
Здраве – пазете психиката си. Много страхове са възможно да избуят и да катализират напрежение не само в отношенията, но и във физическото тяло. Движещите се в минуса днес ще „озаптени“ от внезапна болка или активиране на хронична болежка.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *