Хороскоп за 28 декември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 28 декември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 10 аркан – Енергията на Късмета, Колелото на съдбата.
За да се се движим в плюса на енергиите днес е добре да проявим гъвкавост в планирането и очакванията ни, да се доверим на висшите сили, че ни поставят на правилният път, с правилните хора, информация и подсказки. Както обичат да казват руснаците – Всичко да се случва докато се кефим.
Естествено това не е никак лесно с наличието на 7 аркан – Воина – победител, 8 аркан – Висшата кармична справедливост, 11 аркан – Силата и потенциала… Възможностите са да се отпуснем и насладим на нещата и хората, които имаме тук и сега. Осъзнавайки, че ние сеем кармични семенца с всяка своя мисъл, дума и действие и че другите ни са необходими, за да можем да вървим заедно, с търпение, приемане и свързаност на едно дълбоко ниво. За съжаление често се движим в минуса на енергиите, което води до агресия, неприемане, воюване, студено отношение и осъждане. Опитайте се да избегнете тези проявления и Вселената наистина ще ви поставя там, където за вас е нужно.
В личен план – желанието да се наложим и да напишем упътване на близките си, с цел да постъпят правилно според нашето виждане, ще води до сблъсъци. Хубавото на плюсовите проявления е, че ще виждате истинската същност или истинските причини за тази или онази ситуация, отношение на близкото си обкръжение. Ако днес сте осъдителни дори в мислите си, това неминуемо ще привлече подобно поведение и отношение в живота ви. Стойте зад обещанията си и не винете останалите за своите неуспехи.
Парите ще идват при тези, които следват повика на душата си, проявяват търпение и внасят ред, хармония и баланс в отношенията с колегите, бизнес партньорите, клиентите. Денят е подходящ за работа с кармичният мениджмънт във всички сфери. Здраве – полова система, както и принадлежащите органи и системи на 2, 4 и 6 чакра са уязвими. Внимавайте със словата и проявите на нетърпение.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки

Tags: , ,

One Response

  1. Пламенка Талева Радева каза:

    Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *