Хороскоп за 27 декември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 27 декември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 9 аркан – Енергията на Мъдреца – отшелник.
Денят е удачен за придобиване на знания, за плащане на данъци, за посвещения в енергии, за изграждане на доверителни отношения, за реализация на интелектуалните ни способности в социума. Възможно е много от нас да поискат да останат насаме със себе си, да открият вътрешната си сила, да обмислят свои следващи стъпки в дадена ситуация. В минуса – мнителност, неудовлетвореност, високомерие и желание да поучаваме другите.
В личен план – време да обърнем внимание на семейството, на традициите, които предаваме на своите деца, внуци… Ако сте от хората, които се стремят да внесат мир в отношенията, приемайки всички различия на другите, то ще намирате и верният подход, правилните думи, ще дадете и различен поглед над ситуациите на другите. В минус на енергиите – ревност, обидчивост, воюване, вменяване на вина, манипулации, усещане за жертва – „Аз толкова много давам, правя, а никой не ме цени“… Ще има събития или определени ситуации, които ще изискват от вас да направите промяна, да смените подхода, ако искате да има удовлетворяващ резултат за всички.
Парите ще идват при тези, които осъзнато действат с цел разширяване, разпространение на дейността чрез технологиите.
Здраве – всички, които са с хронични заболявания е добре да се пазят. Възможно активиране на стари болежки. Пазете стави, сухожилия, лимфа, гръбначният стълб, бели дробове и сърце също са уязвими.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *