Послание от Вашата коледна картичка

22 Кристала

Послание от Вашата коледна картичка

Картичка 1.
Сега за вас е активен период, но предупреждението е разумно да разполагате със своето време и ресурсите си. За нещо или на някой е добре да кажете: „Не“, защото това ви разпилява и ви отделя от крайната цел. Не се втурвайте на всеки да помагате, особено ако не ви е молил за помощ. Знайте, че с каквото и да сте се заели, му е необходимо повече време за разрешение, така че се заредете и с търпение. Благословията за вас е свързана с Родовата енергия, така че се старайте да получите и от там сили. Весели празнични дни!
Картичка 2.
Всички ваши мечти и желания са чути. Започнете да мислите мащабно, напишете точен и ясен план за действие, изяснете си и какъв виждате крайният резултат. Покажете на Вселената, че сте сериозни в своите намерения. Проявете твърдостта и устойчивостта на характера си и Вселената ще ви се отплати. Благословията за вас е свързана с много енергия, която ще разполагате за осъществяване на замисленото. Весели празнични дни!
Картичка 3.
Сега за вас е значим период, който ще е изпълнен с важни за вас събития. Това е време за проверка на истинските ви намерения – действително ли това, което искате го искате с цялото си сърце? Не бива да ви отчайва отсъствието на бързи резултати. За всяка ваша мечта трябва вяра, търпение и истинско намерение. Ако продължавате по този начин ще можете кардинално да измените живота си. Благословията ви е свързана с учене, с обогатяване с нови и нови знания и умения, които ще способстват и за сбъдването на желанията ви. Весели празнични дни!

За Вас с удоволствие тълкуваха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки

Tags: , , ,

One Response

  1. Красимира каза:

    Благодаря ви! Весели празници!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *