Хороскоп за 23 декември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 23 декември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 5 аркан – Енергията на Учителя и ученика, Жреца.
5 аркан се свързва с традициите, семейството, предаването на знания и умения, на традициите в семейството. Време да създадем уют, да обърнем внимание на децата и възрастните. Да чуем каква информация те ни дават. Какво ги вълнува? Да оставим свободно пространство за себе си и другите. Да осъзнаем истинската причина за действията на околните. От една страна тук е свързаността с другите, комуникацията,очарованието, усмивките, нежната и подкрепяща дума, а в другата крайност са – поучителния тон, разочарованието, обидчивостта, желанието да контролираме, да обърнем играта в своя полза, ползвайки манипулация… От нас зависи на кое ще дадем превес.
В личен план единственото, което се очаква от вас е да бъдете благодарни за всичко, което имате – тук и сега. Отпуснете се и се насладете на всеки един момент. Съсредоточите ли се върху всички неща, които ви дразнят в близкото ви обкръжение – само тях ще откривате.
Парите ще идват при тези, които са дейни, търпеливи и щедри.
Здраве – горните чакри са уязвими. Денят е подходящ за работа с камъни, търсене на информация по здравословен проблем.

За Вас с удоволствие написаха:
Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки

Tags: , ,

One Response

  1. Пламенка Талева Радева каза:

    Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *