Хороскоп за 22 декември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 22 декември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 22 аркан – Енергията на Духовната свобода, Глупакът.
Днес ще се активират темите, в които се чувстваме ограничени, зациклили. Ще се изисква от нас да излезем от зоната си на комфорт, да направим промяна, да поемем отговорност, да сме инициативни, но и във всеки един момент да си задаваме въпросите: „На какво ме учи тази ситуация или този човек? и Какви кармични семенца съм посял(а) аз, за да идват в живота ми тези ситуации?“
Денят изисква промяна, но и да понесем отговорността за своите мисли, думи, решения, действия или бездействия. Ще искаме свободата да решаваме, но тук стои и тънката граница – Аз давам ли свободата и на другите да решават и да бъдат себе си?
Възможни са ограничения от страна на другите или обстоятелствата. Това ще ви вкара в енергията на гнева и желанието да отстоявате своята правота. Ако почнете да влагате там усилия и то с категоричност и безпардонност, определено ще се стигне до отпор, напрежение, конфликти. Пазете се от собствената си неразумност и първосигнално реакция. Избягвайте флиртовете, за да не останете разочаровани.
В личен план не бъдете прибързани. Опирайте се на морала си. Избягвайте агресивният и налагащ се тон.
В плюса – хармония, семейство, търпение, възможност да отметнем доста работа.
Парите ще идват при тези, които поощряват другите, карат ги да се чувстват значими и ценни, разкриват креативната си страна, учат и обръщат всеки негатив в позитив с лекота. Следват закона за причините и следствието на случващото им се. Денят е подходящ за работа с кармичният мениджмънт във всички желани сфери.
Здраве – физическото тяло е уязвимо. Внимавайте с храната. До подобрение ще доведе използването на нетрадиционни методи и медицина.

За Вас с удоволствие написаха:
Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *