Хороскоп за 1 октомври от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 1 октомври от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 1 аркан – Енергията на Мага, Чудотвореца.
Хубавото на този ден е, че можете да тръгнете в нова посока, осъзнато, да сте първопроходника в някоя област, новатора, човекът, който успява със своите знания и потенциал да постига успех. Подкрепено с 10 аркан (Енергията на Късмета) и то от страна на висшите сили буквално може да очаквате задвижване и то покрайно нестандартен начин да се окажете на точното място, в точното време, с точните хора или с точната информация. Отново по някакъв начин връзката ни с женската енергия (майката, жената, дъщерята, сестрата) ще ни дават възможност за развитие. Колкото и да се противопоставят някои на това обобщение, то си остава валидно(особено силно е в последните дни), така че отново наблюдавайте какво е отношението ви с жените от обкръжението ви. Гневите ли се на мама, премълчавате ли пред нея или напротив – заемате позиция на съдник и обвинител? Сега това го отнесете и с всички други жени в обкръжението си, независимо дали сте мъж или жена.
В личен план са възможни сблъсъци между половете или поколенията. Затова се опитайте да съгласувате действията си един с друг, да сте в една посока, а не на война един с друг. Възможни са манипулации, прикритост, неискреност, а в друг вариант спор до откат.
В плюса на енергиите – поставяне и следване на приоритетите. Умело боравене в отношенията и естествено намиране на път един към друг.
Парите ще идват при тези, които не се предават, въпреки предишните си неуспехи. Доколко ясно си поставяте целите, планирате следващите стъпки и го правите интелигентно и с професионализъм, със знанието си и умението да боравите дори с думите, дотолкова и парите и проектите ви ще са при вас и ще се задвижват в нужната ви посока.
Здраве – жалването и оплакванията за това, колко много давате, а никой не ви цени ще се отразяват и на физическото ви тяло. При тези, които има хронични или периодични проблеми е добре да им обърнат внимание. Уязвими са сърдечно – съдова система, дихателна система, очи, уши, глава. При някои са възможни неразположения с храносмилателна система.

За Вас с удоволствие написаха:
Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки – Юлиан и Нели

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *