Хороскоп за 29 септември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 29 септември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 11 аркан – Енергията на Силата и потенциала.
Денят може да е изключително напрегнат – особено за нетърпеливите. Затова вложете енергията си в посока на градеж, а не на разрушение. Ако се движите в плюса – много деен ден ви се очертава, на пълни обороти, с възможности да проумеете, че силата и потенциала ви е даден за съзидание. Понеже цялата Матрица за деня е изпълнена с доста от енергията на жените (3 аркан – Енергията на Императрицата), то давайте превес на женската си енергия. Помислете в какви отношения сте с всички жени от обкръжението си, започвайки от …мама. Склонни ли сте да проявите търпение, да видите урока зад постъпките на своята майка, да покажете обичта и уважението си към нея? А към другите жени? Тези въпроси важат и за мъжете, и за жените. Днес може да очаквате както най – доброто развитие за вас, така и да претърпите загуби (от всякакво естество).
В личен план накратко. В минуса – твърдоглавие, високомерие и желание за налагане. В това положение не се чудете защо мъжете до вас се стараят да ви избегнат всячески (едни ще са безиинициативни, други ще флиртуват настрани, трети ще забият нос в компютъра или в своите си занимания, четвърти ще предпочетат компанията на приятелите си или буквално ще избягат от отговорност). В плюса – ще създавате доверителни отношения с близките си. Ще се опитвате да намерите решение, което да пасва на всички. Мъжете ще стоят отговорно, а жените ще съумяват с мекотата, дълбочината и мъдростта си да внасят баланс и да вдъхновяват другите към това да изразят истинските си емоции и чувства.
Парите ще идват при тези, които използват знанията си, следват целите си, използват прозорливостта си.
Здраве – внимавайте какви количества поглъщате, когато сте по – емоционални. Пазете костната система и нервна система. Не се поставяйте в състояние на жертва, защото това ще ви се отразява на здравето.

За Вас с удоволствие написаха: Мастер –
кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки – Юлиан и Нели

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *