Хороскоп за 25 септември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 25 септември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 7 аркан – Енергията на Воина – победител, Колесницата.
Мотото на деня може да бъде показано с няколко думи – Движение, Отговорност и Свобода. Жаждата обаче да получим свобода и придвижване към нашите цели на всяка цена ще води не до постигането им, а до ограничения. Имайте предвид, че тези ограничения може да си ги наложите и вие самите, а не само другите или обстоятелствата. Затова съветът ни е да търсите екипа, а не да залагате на индивидуалността си и личните си желания и стремежи. Неслучайно се казва, че силата е в хората, които имат една цел. Тук стои и проблема с нетърпението и в много от случаите ще ни дърпа да изземваме функциите на другите, за да става всичко по – бързо и естествено по нашия план. Това обкръжението ви ще го приеме за ограничение и не се учудвайте, ако се опита и то да ви стопира и ограничи(в краен вариант ще избяга с трета космическа). Липсата на сили(буквално), стопиране, ограничаване и липсата на път, посока е краен минус в проявленията и е добре да се замислите къде грешите. Фокуса е върху мъжете. Доколко стоят отговорно? Доколко проявяват лидерските си качества и умения да закрилят близките си? Доколко жените се доверяват на мъжа до себе си, че ще се справи?
В личните взаимоотношения ще се прокрадва и нотка на мисли от типа: Родителите ми не са ми дали достатъчно обич, не ме подпомагат достатъчно, те не ме разбират и т.н. Такива мисли ще ви карат да влизате в минуса на родовите сценарии, а ние сме тук все пак, за да се справяме и да извеждаме на едно ново, по – добро ниво и Рода си. Пътя е един – приемане, прошка, любов и разбиране. Затова дайте грижата си, покажете обичта и уважението си към по – старшите в Рода си, внесете баланс. С такова поведение ще дадете пример и на своите деца. В партньорството не надявайте розовите очила или другата крайност – критичността и обидчивостта си. Помнете, че сме хора и грешим. Търсете във всичко златната среда.
Парите ще идват при тези, които спазват закона, стоят зад думите си, проявяват търпение и дават свобода, както на себе си, така и на другите. Денят е подходящ за работа с кармичният мениджмънт в посока на финансите и родовите отношения!
Здраве – уязвими си всички горни чакри – 5,6,7. Включете нетрадиционната медицина и енергийни практики в лечението си, ако се нуждаете от такова. Водата и съприкосновението с нея ще ви зарежда.

С удоволствие за Вас написаха:
Мастер – кармолог Юлиан и Нели

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *