Хороскоп за 22 септември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 22 септември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 22 аркан – Енергията на Висшата духовна свобода.
На проверка ще бъдат поставени темите или вашите нагласи относно фиксирането ви, зациклянето в дадено направление или начин на мислене. Денят е от една страна свързан с духовното осъзнаване и желанието да сме свободни на всички нива, а от друга страна изисква да проследим кое наше проявление е довело до този момент, до тази ситуация, в която сме тук и сега. Добре е да се насочим към това да разкрием, да научим, да предадем знанието на духа ни(в случая дори на българското съзнание, традиция и воля за свобода в съответствие с празника).
Тук се изисква от нас да проследим причините и следствието от нашите мисли, думи и дела – както назад, така и бъдещите тенденции, а не да обвиняваме за всичко другите или обстоятелствата. Време е да осъзнаем, че трябва да стоим зад всяко свое посято семенце (препратка към кармичният мениджмънт) и ако не ни харесва това, което получаваме, то значи трябва да променим себе си, за да променим и начина на възприятието си. Сложно звучи, но истината е една – всичко произлиза от нас.
В личен план е добре да не се поддавате на изкушението да реагирате агресивно, поучително, ограничаващо и осъждащо спрямо обкръжението си. Търсете баланса, контрола над собствените си прояви. Днес хората, които идват при нас са наши огледала. Много често с увеличен образ, който не ни се нрави, но там, в дъното стоим самите ние. Спазвайте обещанията си. Избягвайте неразумните или наивните постъпки – това може да ви тласне лесно и в посока да допуснете трети човек в отношенията си или в другата крайност – да ограничините всички, за да получите вие свободата, от която се нуждаете.
Парите ще идват при тези, които са осъзнали, че причината за тяхното изобилие се крие в проявената от тях щедрост и отговорност. Търпението ви ще бъде възнаградено. През целия ден можете успешно да работите с кармичният мениджмънт в посока на личното щастие и финансово благополучие.
Здраве – уязвими са 2,3,5 и 6 чакра и принадлежащите към тях органи и системи. Не се пренапрягайте физически.

За Вас с удоволствие написаха:
Мастер – кармолог Юлиан и Нели

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *