Хороскоп за 30 юли от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 30 юли от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 3 аркан – Енергията на Императрицата.
Денят ще е показателен в посока на това дали съумявате да работите с женската си енергия в позитив или сте изправени пред предизвикателството вечно да се опитвате да контролирате обкръжението и случващото ви се.
Скъпи дами, погрижете се за жената във вас. Дайте си удоволствието да посетите салон за красота или си доставете радост с нова дреха.
Ако се движите в плюса на женската си енергия, то е много вероятно мъжа до вас да иска да се погрижи за комфорта и удобството ви.
Денят е удачен да се пуснете по потока и да се насладите на всеки миг.
Трудности ще срещнат ония от вас, които изискват всичко да се случва така, както те са планирали. С подобно поведение и изисквания ще се почувствате блокирани даже от обстоятелствата. Проявете гъвкавост и се доверете, че плана на Вселената е правилният. Мъжете е добре да работят в посока на своята отговорност и стабилност.
В личен план – удачно време да се погрижите не само за партньорските отношения, но и за отношенията с родителите, децата, внуците – въобще с Рода. Всяко вашо обвинение или неприемане на авторитети в живота ще води до ситуации, в които ще изпитате силно предизвикателство откъм желанието да въздадете своята правота. Стойте зад обещанията си към близките. Покажете обичта и уважението си.
Парите ще идват при тези, които следвайки общите цели съумяват да работят в посока и на изглаждане на конфликтите и недоразуменията в колектива. Силен ден за хората на изкуството, за лечителите, фармацевтите, за занимаващите се с нетрадиционна медицина.
Здраве – пазете се от зависимости. Пребиваването до воден басейн ще ви донесе спокойствие. Внимавайте какво мислите и говорите. Ако днес се появи болест, то е много вероятно да е с кармична причина – затова следете за поведението си.

За Вас с удоволствие написаха:
Мастер – кармолог Юлиан и Нели

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *