Хороскоп за 29 юли от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 29 юли от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 11 аркан – Енергията на Силата и потенциала.
Припряността, нетърпението, претенциите и мрънкането днес ще бъдат наказвани. При едни ще се проявят като ситуации, които ще ги карат да се чувстват несправедливо нападнати, подведени, изманипулирани, а при други ще се изрази с недоволство и ограничаване директно от хора от обкръжението ви – всякак ще бъдете провокирани да мислите, че всичко случващо ви се е на база на това, че другите са лоши. Затова е добре вместо да бързате да обвините всичко и всички за вашите несполуки, да се замислите – „Къде аз проявявам същото несправедливо отношение спрямо другите? Къде аз лъжа или не спазвам обещанията си?“. Днешният ден ще си получим онова, което сме посели и ако сте недоволни от реколтата, то урегулирайте собствените си прояви – това е начинът. В плюса на енергиите – бързо и качествено изпълнение на задачите – ще имате силата и енергията, за да се справите; ако подкрепяте другите и проявите търпение ще видите доволните усмивки и по техните лица. Много от движещите се в плюса ще знаят и усещат истинските намерения и подбуди на околните. Ще желаете да проявите щедрост, да постъпите благородно, да направите жест. А ако сте се движили и досега в плюса, то ще получите всичко позитивно изброено дотук.
В личен план – жените е добре да внимават с проявите на контрол, агресия и манипулации. Възможни са изкушения и затова внимавайте и в партньорството. Мъжете също е възможно да действат така, че да се опитат да избягат от отговорност или да вземат крайно решение. Избягвайте сблъсъците.
В плюса на енергиите в канала на взаимоотношенията можете с женската си енергия и сила да изкарате на показ целия блясък не само на мъжа до вас, но и на близките си.
При някой щастливци – сбъдване.
Парите ще идват при тези, които следват правилата, използват креативният си начин на мислене и търсене на решение и не на последно място са способни на благородни постъпки.
Здраве – в организма има трансформация, затова внимавайте какво приемате – възможни са натравяния. Ако се чувствате обезсилени или с имате натрапчиви мисли, то знайте, че сте изразили прекалено много негодувание и осъждане спрямо обкръжението си. Особено силно ще усетят тези, които днес имат сериозен проблем с кръст. Не се претоварвайте и делегирайте права и на другите. Внимавайте с органите и системите, принадлежащи на втора, трета, пета и седма чакра.


За Вас с удоволствие написаха:
Мастер – кармолог Юлиан и Нели

Tags: , ,

One Response

  1. татяна ангелова митова каза:

    добро утро искам желая да ме приемете за консултация регресия лечение телефона актуален тел моя проблеми с мажъ ми имам ако ме няма на лап топа да се чуем в удобно време цена за 2 човека

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *