Хороскоп за 25 юли от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 25 юли от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 7 аркан – Енергията на Воина – победител, Колесницата.
В днешният ден от една страна е добре да следвате целите си, да наблюдавате събитията, да сте обединителите и вдъхновителите в живота на другите, а от друга страна е добре да прекарате време само и единствено със себе си, да обърнете внимание на вътрешният си свят, да намерите мъдростта и светлината си в усамотение.
Това желание да се изолираме обаче може създаде проблем както в личните взаимоотношения, така и в служебните, защото някои ще го вземат за високомерие или опит да ги ограничите и изолирате. Особено силно валидно това е за близкото обкръжение. Тук е добре да сте внимателни и с опитите за контролиране, войственост, авторитарност. Обърнете внимание на отношенията си с мъжете от обкръжението си – баща, съпруг, син, брат и т.н. Проявете търпение и мъдрост.
Парите ще идват при тези, които учат в движение, готови са за промени, но и следват правилата и законите. За паричният си поток можете да работите и с кармичният мениджмънт днес.
Здраве – пазете гърлото, което е изключително уязвимо днес!!!
Удачен ден да дадете удоволствие на тялото си – спа процедури, масажи, козметични процедури, но щадящи кожата. Дайте удоволствие и на сетивата си чрез храна.

За Вас с удоволствие написаха:
Мастер – кармолог Юлиан и Нели

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *