Мандали

22 Кристала

Мандали изработени върху естествен камък в съответствие с енергията на всеки аркан . Заредени са енергийно с „Канала на Яснознание“ по инициацията на Матрицата. С описание как и върху какво работи всяка една от тях.

*Цена за брой – 5 лв.
*Цена за над 10 броя – 3 лв на брой.

P.S. ЗА ТЕЗИ, КОИТО ЖЕЛАЯТ МАНДАЛА Е ВАЖНО ДА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ КАМЪКА, КОЙТО Е НОСИТЕЛ НА МАНДАЛАТА МОЖЕ ДА Е РАЗЛИЧЕН КАТО ВИД И ФОРМА ОТ ТОЗИ НА СНИМКАТА. ЕДИНСТВЕНО САМАТА МАНДАЛА ЩЕ Е ТАЗИ, КОЯТО Е НА ИЗОБРАЖЕНИЕТО. 
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
1. Енергията на мага, вълшебника. Работи в посока да развием своя потенциал. Намирайки своята уникалност имаме възможност да погледнем на света от друг ъгъл – така намираме сили и вдъхновение да променим живота си в посока която желаем. Начин на активиране – Поставяте камъка между дланите си в молитвена поза(ръцете са в областта на сърцето) и визуализирате, че от камъка струи бяла или виолетова светлина, която изпълва тялото ви през сърдечна чакра.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
2. Енергията на единството, равенството и хармонията. Работи в посока да се осъзнае, че всичко във Вселената е взаимносвързано. Постигане на честна оценка на живота. Да се научи на честност и постъпки според съвестта. Да преодолее изкушението да се излъже или премълчи , бягайки от директен отговор. Начин на активиране – Поставяте камъка между дланите си в молитвена поза(ръцете са в областта на сърцето) и визуализирате, че от камъка струи бяла или виолетова светлина, която изпълва тялото ви през сърдечна чакра.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
3. Енергия на Императрицата и стопанката. За мъжете, работи за развиване на качества като стабилност, умение да се поема отговорност за избора и действията, опознаване и разбиране на света на материалното. За жените, гъвкавост в общуването с мъжетe, да подкрепят и вдъхновяват своя избраник, да го вдъхновяват в осъществяването на замислените проекти, да се научат да управляват и водят, без да подтискат другите. Начин на активиране – Поставяте камъка между дланите си в молитвена поза(ръцете са в областта на сърцето) и визуализирате, че от камъка струи бяла или виолетова светлина, която изпълва тялото ви през сърдечна чакра.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
4. Енергията на Императора.За мъжете – да се научи как да управлява мъдро, без да подтиска околните, да поема отговорност, да печели пари, да се освободи от агресията и авторитаризма. Да стане за семейството и жена си покровител и опора. За жените – да бъдат меки, мъдри, гъвкави в отношенията. Предавайки юздите на управлението на мъжа до себе си се научава да му служи и да го подкрепя. Начин на активиране – Поставяте камъка между дланите си в молитвена поза(ръцете са в областта на сърцето) и визуализирате, че от камъка струи бяла или виолетова светлина, която изпълва тялото ви през сърдечна чакра.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
5. Енергията на Учителя и ученика. Работи в посока, постоянно да се развива научавайки нещо ново, да предава знанията си на хората, но не и да налага. Начин на активиране – Поставяте камъка между дланите си в молитвена поза(ръцете са в областта на сърцето) и визуализирате, че от камъка струи бяла или виолетова светлина, която изпълва тялото ви през сърдечна чакра.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
6. Енергията на Любовта И Отношенията. Работи в посока, да се обичаме и приемем такива каквито сме. Да не се стремим да бъдем идеални във всичко и да не се упрекваме за грешките. Начин на активиране – Поставяте камъка между дланите си в молитвена поза(ръцете са в областта на сърцето) и визуализирате, че от камъка струи бяла или виолетова светлина, която изпълва тялото ви през сърдечна чакра.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
7. ЕНЕРГИЯТА НА ВОИНА, ДВИЖЕНИЕТО И ПОБЕДАТА. Помага за обуздаване на своята агресия и войнствена настройка. Да направляват своята кипяща енергия в мирно русло- за съзидание и помощ за другите. Да се научат да контролират своите емоции, да изпитват вътрешно спокойствие и така ще достигнат до своите цели. Начин на активиране – Поставяте камъка между дланите си в молитвена поза(ръцете са в областта на сърцето) и визуализирате, че от камъка струи бяла или виолетова светлина, която изпълва тялото ви през сърдечна чакра.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
8. Енергиятя на Кармичната справедливост. Работи в посока за 8-ците да осъзнаят една от най-сложните кармични задачи – да се откажат от борбата за справедливост и да разберат, че в света всичко е справедливо и ако им се случва нещо което те мислят за несправедливо разбират, че причината се корени в тяхното минало и направен избор от тях. Начин на активиране – Поставяте камъка между дланите си в молитвена поза(ръцете са в областта на сърцето) и визуализирате, че от камъка струи бяла или виолетова светлина, която изпълва тялото ви през сърдечна чакра.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
9. Енергията на Мъдреца-отшелник. Помага на хората избрали тази мандала: Да избягват изолацията, да се отворят за света , да се доверяват на хората, да отдават знанията си. Да се научат да се обичат. Да се освободят от гордостта си, да не разделят хората на умни и глупави. Да обединят в себе си духовното и материалното и да живеят във вътрешен баланс в тези два свята. Да повярват в себе си, в своите знания, интелект и да разкрият своите таланти пред света. Начин на активиране – Поставяте камъка между дланите си в молитвена поза(ръцете са в областта на сърцето) и визуализирате, че от камъка струи бяла или виолетова светлина, която изпълва тялото ви през сърдечна чакра.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
10. Енергията на съдбата и късмета. Помага на хората избрали тази мандала: Постоянно да се движи напред , да не изпада в ступор. Да изкорени мързела си и да търси мотивация да пътува, работи и общува. Да се научи да разграничава своите от чуждите желания. Да следвате сърцето си. Да не бъде марионетка в чуждите ръце. Начин на активиране – Поставяте камъка между дланите си в молитвена поза(ръцете са в областта на сърцето) и визуализирате, че от камъка струи бяла или виолетова светлина, която изпълва тялото ви през сърдечна чакра.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
11. Енергията на силата и потенциала. Помага на хората избрали тази мандала: Да се научат да управляват своята сила, ползвайки я за съзидание и за благото на всички хора. Да трансформират своята агрессия и претенции, да повярват в себе си, да се научат да чуват и различното мнение. Начин на активиране – Поставяте камъка между дланите си в молитвена поза(ръцете са в областта на сърцето) и визуализирате, че от камъка струи бяла или виолетова светлина, която изпълва тялото ви през сърдечна чакра.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
12. Енергията на новаторството и служенето на хората. Помага на хората избрали тази мандала: Да се научат да служат на хората, без да се вредят на себе си. Поглезете се, направете си подаръци, погрижете се за тялото си, отпуснете се. Внасяйте добро в света, без да забравяте да обичате себе си …Начин на активиране – Поставяте камъка между дланите си в молитвена поза(ръцете са в областта на сърцето) и визуализирате, че от камъка струи бяла или виолетова светлина, която изпълва тялото ви през сърдечна чакра.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
13. Енергията на смъртта и прераждането. Помага на хората избрали тази мандала: да се научите да цените живота във всичките му проявления, лесно да започнете нови цикли в живота, да не се вкопчвате към старите, да се отървете от остротата, агресията, да разберете философията на живота и смъртта. Начин на активиране – Поставяте камъка между дланите си в молитвена поза(ръцете са в областта на сърцето) и визуализирате, че от камъка струи бяла или виолетова светлина, която изпълва тялото ви през сърдечна чакра.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
14. Енергията на изкуството и зрялата душа. Помага на хората избрали тази мандала: Да установят контакт със своята душа и да следват поривите й. Да развиват душевност, деликатност, сговорчивост.Да поставят под контрол емоциите си , да ги управляват. Начин на активиране – Поставяте камъка между дланите си в молитвена поза(ръцете са в областта на сърцето) и визуализирате, че от камъка струи бяла или виолетова светлина, която изпълва тялото ви през сърдечна чакра.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
15. Енергията на изкушението и тъмната страна. Помага на хората избрали тази мандала: Да се освободите от агресията във вашето обкръжение, да преработите вторачването в земното и материалното , да се научите да бъдете гъвкави и разбиращи. Давайки ви се власт вашата мисия е грамотно да управлявате хората, отчитайки и техните интереси , а не само своите. Начин на активиране – Поставяте камъка между дланите си в молитвена поза(ръцете са в областта на сърцето) и визуализирате, че от камъка струи бяла или виолетова светлина, която изпълва тялото ви през сърдечна чакра.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
16. Енергията на духовното пробуждане. Помага на хората избрали тази мандала: Духовно да се пробудят. Да се освободят от товарите , които ги дърпат назад. Да работят над своите позитивни черти. Да се откажат от агресията, насилието, налагането на своята воля. Да се освободят от всички материални зависимости. Да овладеят света на материалното без да изпадат в зависимост от него. Да се освободят от излишната си горделивост. Начин на активиране – Поставяте камъка между дланите си в молитвена поза(ръцете са в областта на сърцето) и визуализирате, че от камъка струи бяла или виолетова светлина, която изпълва тялото ви през сърдечна чакра.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
17. Енергията на звездата и талантите. Помага на хората избрали тази мандала: Да разкрият таланта си, да развият в себе си креативност и способности, да се научат да печелят пари с помощта на своите таланти и умения, да намерят любимото си занимание и да следват своя звезден път.Начин на активиране – Поставяте камъка между дланите си в молитвена поза(ръцете са в областта на сърцето) и визуализирате, че от камъка струи бяла или виолетова светлина, която изпълва тялото ви през сърдечна чакра.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
18. Енергията на магията, луната и ритуалите. Помага на хората избрали тази мандала: Да осъзнае своите страхове, да се научи да ги управлява и трансформира. Да се научи да вижда възможностите в живота и да приема страха като ресурс. Начин на активиране – Поставяте камъка между дланите си в молитвена поза(ръцете са в областта на сърцето) и визуализирате, че от камъка струи бяла или виолетова светлина, която изпълва тялото ви през сърдечна чакра.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
19. Енергията на Света и миротворчеството. Помага на хората избрали тази мандала: Да носят светлина и добро в глобални мащаби. Да познават законите на Вселената, да обичат света, да мислят мащабно, постоянно да се разширяват. Да повярват в поддръжката на Вселената, да следят за своите негативни мисли от своя страна спрямо другите религии и националности. Начин на активиране – Поставяте камъка между дланите си в молитвена поза(ръцете са в областта на сърцето) и визуализирате, че от камъка струи бяла или виолетова светлина, която изпълва тялото ви през сърдечна чакра.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
20. Енергията на силата на рода и яснознанието. Помага на хората избрали тази мандала: Да изчистят отношенията с родителите си чрез силата на прошката и приемането, да спрат повторението на на родовите сценарии в своята съдба, да развиват връзката си с Висшите сили и се доверяват на интуицията си. Начин на активиране – Поставяте камъка между дланите си в молитвена поза(ръцете са в областта на сърцето) и визуализирате, че от камъка струи бяла или виолетова светлина, която изпълва тялото ви през сърдечна чакра.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
21. Енергията на Света и миротворчеството. Помага на хората избрали тази мандала: Да носят светлина и добро в глобални мащаби. Да познават законите на Вселената, да обичат света, да мислят мащабно, постоянно да се разширяват. Да повярват в поддръжката на Вселената, да следят за своите негативни мисли от своя страна спрямо другите религии и националности. Начин на активиране – Поставяте камъка между дланите си в молитвена поза(ръцете са в областта на сърцето) и визуализирате, че от камъка струи бяла или виолетова светлина, която изпълва тялото ви през сърдечна чакра.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
22. Енергията на Висшата духовна свобода. Помага на хората избрали тази мандала: Да се научат да се доверяват на Бог, да не се вкопчват единствено и само в материалния свят. Да създадете живот за себе си, в който бихте се чувствали абсолютно свободни на всички нива: в отношения с другите, работа, пари, движение, тяло, душа, дух … Начин на активиране – Поставяте камъка между дланите си в молитвена поза(ръцете са в областта на сърцето) и визуализирате, че от камъка струи бяла или виолетова светлина, която изпълва тялото ви през сърдечна чакра.