Консултация 22 Кристала

22 Кристала

Особености на метода:

 1. Подходящ е за решаване на всеки въпрос, свързан с: „Защо?“, „Как?“ и „За какво?“
 2. Подходящ за използване през целия живот
 3. Изчисляването на предназначението става по дата на раждане. *Забележка: ако 2 души са родени на една и съща дата, те имат съвсем различно предназначение.
 4. Тук няма някаква магия. Никакво негативно влияние, манипулация или вмешателство от други хора и енергии. Целият метод е изграден и съсредоточен върху работата със себе си.
 5. Лесен за използване и лесен за научаване. За да изчислите матрицата според нейната дата, просто я въведете в Калкулатора ни.
 6. Супер точен метод, който ви позволява да  решавате дори и  ежедневни въпроси.  Научен веднъж може да го използвате цял живот, за да проверите как си взаимодействате дори с партньор – Матрица за съвместимост.

Ние сме – Юлиан Михайлов и Нели Кралева и успешно развиваме проекта си „22 кристала – Матрица на съдбата“ – диагностика и корекция на съдбата. Доразвихме и усъвършенствахме метода. Затова говорят не само многобройните ни консултации, но и обученията и събитията, които организираме с цел личностно израстване и трансформация. Експерти по кармата (т.е откриването на причинно-следствените връзки в живота ви). Консултанти по диагностика на съдбата. Занимаваме се с регресия по вълнуващ ви казус.


Присъединете се към нас!!!
Нека заедно да открием вашата съдба и да ви помогнем по пътя на израстването!

ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ

Най-лесният и бърз начин да намерите точното решение на всеки проблем. Разберете дали консултацията е подходяща за вас.

МОГА ЛИ ДА НАМЕРЯ ОТГОВОРИТЕ НА ВСИЧКИ СВОИ  „ЗАЩО“?

Всяка душа има своя съдба, свое предназначение и свои собствени уроци: някой се раждат в богато семейство, някой в ​​бедно, някой болен, друг здрав. Някой бързо намира любимата си дейност, а друг се труди на омразната му работа до края на дните си. Може би поне веднъж в живота си сте мислили по тези въпроси:

 • Защо животът е различен за всички?
 • „Защо нямам достатъчно пари?“
 • „Защо имам лоши отношения с моите родители / деца / колеги?“
 • „Защо има проблеми в семейството  или с любим човек?“
 • „Защо не мога да се реализирам и да намеря любимата си дейност?“
 • „Защо не мога да изградя отношения с мъже / жени?“
 • „Защо кариерата / бизнесът ми се разпада?“
 • „Защо постоянно попадам в едни и същи ситуации?
 • „Защо имам големи дългове и не мога да се справя със заемите?“
 • „Защо другите ме обиждат?“
 • „Защо след като се занимавам със саморазвитие –  животът ми е далеч от желания?“
 • „Защо …. защо … защо ?!“

Това се случва по една конкретна причина.

Животът се развива по различни начини, защото има кармични причини и животът ви се определя от вашата карма, но кармата може да бъде променена, ако знаете как. Знаете ли, че човек има много предназначения? Той трябва да осъзнае себе си не само в обществото, в социума, но и предназначения на собствената му душа, предназначенията му към децата, Рода си,  семейството и в сферата на материалното.

Имаме много мисии, които са на различни нива.
Мисията е като изпит или тест, който трябва да издържим, да преминем.
И ако правилно преминем през онези ситуации, които са ни възложени от съдбата, тогава животът ни бързо се изпълва с хармония.

Как да разбера дали приемам уроците на съдбата?
 Просто е: ако имате проблеми с парите, със здравето, във взаимоотношенията с хората, на работа … това означава, че правите нещо не както трябва. Не изпълнявате някое от предназначенията си правилно и в синхрон със собствената ви душа и нейните уроци.

Ако ви измъчват различни „Защо?“,  то нашата консултация е за вас!

ЩЕ ГОВОРИМ ОТКРИТО – ОТГОВОРИ ИМА И МОЖЕТЕ ДА ГИ НАМЕРИТЕ!

В тази ситуация са възможни 3 изхода:

1- Оставете всичко както е.
Не търсете отговори, а продължете да се борите с вятърни мелници. Смело се борете с едни и същи препятствия и така ще останете нереализиран човек, който не е достигнал своите заветни мечти до края на живота си.

2- Да изучавате различни видове информация предназначението си
Това е чудесен начин за тези, които искат да се справят със своите проблеми. Не е леко задача, но в крайна сметка ще трябва да инвестирате не само ресурси, но и да вложите усилия, за да овладеете и приложите тези нови знания. А тази инвестиция си заслужава.

3- Консултирайте се с Мастер – Кармолог
Това е най-бързият начин за решаване на не един и два проблема. Ако имате болки в гърлото – отивате на лекар и получавате конкретно лекарство. Използвате лекарството и  болестта няма. Така е и тук. Получавате конкретни насоки, техники и инструменти. Прилагате ги и проблемът го няма. Всичко е толкова просто.

Консултация = решение на вашите проблеми

Ако искате да излезете от застоя възможно най-бързо, без да изучавате куп различна информация за целта, то тогава индивидуалната консултация е най-добрият начин за това. Няма значение от коя област може да е проблемът:

 • Връзките ви с близките
 • Липса на отношения
 • Пари, бизнес и кариера
 • Връзките ви с другите – колеги, бизнес – партньори и т.н
 • Здраве – ще подскажем в коя енергия сте влезли в минус, за да срещате вече и болка на физическо ниво или болест(не поставяме диагнози – затова се консултирайте с лекар), енергия и жизненост

Ще получите компетентно и правилно, грамотно решение. Това е най-добрият начин за бързо намиране на точния път и изход от проблема ви. Защо смеем да кажем така? Защото методът се основава на датата на вашето раждане. Тази рецепта е само за вас. Следователно – ще имате резултат.

Консултацията – излизане от безизходицата възможно най-бързо

НА КОНСУЛТАЦИЯТА ВИЕ ПОДРОБНО ЩЕ НАУЧИТЕ:

 • Моята мисия: за себе си, за хората и близките, за света
 • Негативни и позитивни Родови програми, които влияят на живота ви
 • Подсъзнателното мислене на вашата душа от минали прераждания. Информация за отминал живот – кои сте били, какво сте правили и как ви се отразява това в този живот
 • Подсъзнателните настройки на Вашата душа от минали прераждания, инкарнации. Информация за отминал живот – кои сте били, какво сте направили и как ви се отразява това в този живот
 • Вашите задачи в любовта и партньорството
 • Съставяне на карта на здравето и установяване на блокажите на енергийното и духовното ниво – отстранявайки ги получавате подобряване и на физическо ниво.
 • Изчисляване на творческата и социалната ви реализация. Професии, които ви подхождатМоята мисия: за себе си, за хората и близките, за света
 • Негативни и позитивни Родови програми, които влияят на живота ви
 • Подсъзнателното мислене на вашата душа от минали прераждания. Информация за отминал живот – кои сте били, какво сте правили и как ви се отразява това в този живот
 • Подсъзнателните настройки на Вашата душа от минали прераждания, инкарнации. Информация за отминал живот – кои сте били, какво сте направили и как ви се отразява това в този живот
 • Вашите задачи в любовта и партньорството
 • Съставяне на карта на здравето и установяване на блокажите на енергийното и духовното ниво – отстранявайки ги получавате подобряване и на физическо ниво.
 • Висшите Ви духовни задачи
 • Вашите задачи с децата ви: бъдещи или настоящи

КАК ПРОТИЧА КОНСУЛТАЦИЯ И МАЛКО ИНФО ЗА МЕТОДА

Заявете Консултация – можете да го направите чрез Фейсбук страницата ни, през формата за контакти на сайта или се свържете с нас по телефон, Вайбър, Уатсап. След провеждане на разговор и уточним от какъв вид консултация се нуждаете – можем да преминем към следващата стъпка:

Предварително заплащане

Съгласуване на деня и часа на консултацията

Консултацията се провежда онлайн по Вайбър или Скайп, където ще анализираме всичките ви въпроси

За консултацията по съвместимост се изискват не само вашата рождена дата, но и тази на партньора, с който искате да решите определен казус ( като например съвместимост в отношенията, бизнес съвместимост или съвместни задачи).

На консултацията Мастер – Кармолог ви показва вашата Матрица, като ви разяснява вашите кармични задачи, уроците на душата, предназначенията за самите вас и за Рода и другите, вашата „кармична опашка“, която показва какъв сте бил и как сега това се отразява и проявява в живота Ви. Имайте предвид, че това няма нищо общо с класическата нумерология, астрология и хороскоп.

Според методологията във Вселената има 22 енергии (програми), те също са вградени в човек, в неговата матрица на съдбата, която се построява по датата му на раждане. И всяка от тези енергии (програми) не е нито лоша, нито добра, те могат да работят в човек както в положителна, така и в отрицателна посока. От какво зависи? Само от вас. И от това колко осъзнавате мисията си и я изпълнявате.

Ако някоя от програмите премине в „минус“, тогава човек има проблеми в различни области на живота – пари, взаимоотношения, семейство, себереализация, здраве.
 Ако енергията е в „плюс“, тогава човекът е щастлив, изобилен, хармоничен, здрав.

Всички „минус“ енергии могат да бъдат преобразувани в „плюс“ с помощта на енергийни настройки-медитации, които се препоръчват след индивидуална консултация.

КАКВО СЕ СЛУЧВА СЛЕД КОНСУЛТАЦИЯТА ?

Консултациите са важна част от голям процес на трансформация. След него ще ви бъдат дадени индивидуални настройки (включени в цената на консултацията) по минусовите ви проявления. Те спомагат да работите на 3 нива: Материя, Душа и Дух. Вашата задача е да слушате настройките в указаният брой слушания  и се постарайте да погледнете  живота си през възможността да го трансформирате, извеждайки минусовите си проявления в плюс. С помощта на настройките преминавате през процес на лечение на душата, на трансформация на вашите енергии и освобождаване от вашите блокажи и страхове.

Също така в хода на самата лична трансформация, ако пожелаете можете да преминете през помощни методи като регресия и медитация Тонг – ленг. Ще получите насоки за работа с кармичният мениджмънт. И осъзнайте – вие сте ТВОРЦИТЕ на вашата съдба!!!
И само от вашите мисли, действие и постъпки зависи дали вие ще се движите в плюса или в минус на вашите енергии в Матрицата.