За нас

22 Кристала

Нашата история

…започва съвсем случайно, но случайности, както знаете – няма 😊
2018 година Юлиан предложи на Нели да работят заедно – обединявайки неговите знания по Метода 22 кристала – Матрица на съдбата и нейните познания и умения с предсказателните инструменти – боб, Таро, Руни, Оракули, вече и метода – Сигнум, както и умението и за изчистване на негатив чрез баене. Оказа се, че това партньорство, което прерасна в любов, е изключително успешно.

Работата ни основно е насочена към диагностика на съдбата по датата на раждане, корекция на кармата и подобряване на всички сфери на живота.
Главната ни задача е всеки да осъзнае, че идва тук с кармични уроци с единствената цел да ги отработва и да извежда всички енергии от личната си Матрица в плюса, където се чувства реализиран и успешен – не само в личен, но и в професионален и здравен аспект. Това са уроците, които е добре да изучим и осъзнаем, за да изпълняваме хармонично предназначението на своята душа.

Помагаме на хора от различни възрасти да разберат причините за своите проблеми с парите, отношенията, здравето, работата и с желание от тяхна страна да се трансформират, за да изпълнят своето предназначение – за себе си, за Рода си, за другите… Тези хора се възползват от нашите знания с проверени практики и уникални кармични инструменти, чрез които улесняваме техния житейски път.

Щастието и удовлетворението на човека са нашите главни ценности. Всеки има свое уникално предназначение и това разкритие отваря пътя му към подобряване на финансовият поток, хармонизиране на отношенията и подобряване на жизненият тонус. Затова ние вярваме, че всеки заслужава да намери чрез нас и с помощта на уникалният метод – 22 кристала „Матрица на съдбата“:

 • увереност и яснота в своя жизнен път
 • работата, професията, която му носи удоволствие и пари
 • точността на Метода се състои в това, че всеки е уникален и въпреки, че доста хора може да са родени на една и съща дата, те притежават своя уникален път и различни проявления
 • всеки намира своя уникален път във важната за него сфера
 • всеки може да се наслаждава на силата на физическото си тяло и дух
 • всеки е достоен да има прекрасни и изпълнени с обич взаимоотношения с партньор, родители и деца
 • всеки работи със себе си и осъзнава, че неговите мисли, думи, действие и бездействие са причина за събитията и случващото му се в живота. От лошото може да се излезе, а доброто – да се умножи.
 • всеки има възможност да достигне чрез регресия до истинската същност на проблема.
 • всеки може да работи с кармичният мениджмънт и с това да дава и получава нещата, които желае.
 • всеки може да ни се довери не само заради натрупаният опит от безброй консултации, но и от опита ни в преподаването на този метод.
 • опита в тази сфера ни прави успешни преподаватели – в удобно време, онлайн обучението ни се провежда с лекота на усвояване на знанията и с възможност да учите, както в индивидуална форма, така и в групова.

Включването ви в група след завършване на обучението с наши ученици, където можете да обменяте опит, да споделяте и да се учите заедно с тях и нас – Юлиан и Нели.